Suck UK Reisdagboek

Suck UK Reisdagboek

€ 29,95
Shop
Omschrijving
Ik ga op reis en neem mee... Het Suck UK Reisdagboek natuurlijk! Een boek dat aan het einde van elke reis vol hoogtepunten, memorabele momenten, checklists en aanbevelingen staat! Hier kun je met een dikke glimlach in terugbladeren na elke reis. - Afmetingen: L 22,7 x B 16,3 x H 6,8 cm - Geef al je hoogtepunten een mooie plek - Met ruimte voor checklists, foto's en meer! - Overleeft elke ... lees meer

Uitgebreide omschrijving

Ik ga op reis en neem mee... Het Suck UK Reisdagboek natuurlijk! Een boek dat aan het einde van elke reis vol hoogtepunten, memorabele momenten, checklists en aanbevelingen staat! Hier kun je met een dikke glimlach in terugbladeren na elke reis.

  • Afmetingen: L 22,7 x B 16,3 x H 6,8 cm
  • Geef al je hoogtepunten een mooie plek
  • Met ruimte voor checklists, foto's en meer!
  • Overleeft elke reis door dikke kaft
  • Blader met een glimlach door je reis heen

Voor alle avonturiers die een mooie reis maken, is dit Suck UK Reisdagboek een mooie manier om momenten vast te leggen. Dit boek heeft een harde kaft, zodat hij wel tegen een stootje kan en ook een heftige backpackreis overleeft! Je kunt er al je memorabele momenten in kwijt, maar ook checklists maken, er foto's in plakken en aanbevelingen schrijven! Een perfect cadeau voor de globetrotters onder ons! Bon voyage!