Gepersonaliseerde Laptopsleeve

Gepersonaliseerde Laptopsleeve

€ 49,95
Shop
Omschrijving
Kunnen jij, je vader of collega echt niet meer zonder laptop? Zorg ervoor dat hij onbeschadigd blijft met een stevige laptophoes. Deze luxe leren variant is wel heel bijzonder, want jij ontwerpt hem zelf met naam en/of tekst. Niet alleen optimale bescherming, maar ook een unieke look. Een superleuk cadeau om een nieuwe baan te vieren, als verrassing op werkjubilea of voor een verjaardag en de f... lees meer

Uitgebreide omschrijving

Kunnen jij, je vader of collega echt niet meer zonder laptop? Zorg ervoor dat hij onbeschadigd blijft met een stevige laptophoes. Deze luxe leren variant is wel heel bijzonder, want jij ontwerpt hem zelf met naam en/of tekst. Niet alleen optimale bescherming, maar ook een unieke look. Een superleuk cadeau om een nieuwe baan te vieren, als verrassing op werkjubilea of voor een verjaardag en de feestdagen. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen laptop beschermen met een leren laptophoes.

De laptophoezen zijn gemaakt van plantaardig gelooid volnerf buffelleer, de allerbeste kwaliteit dus. En hij wordt alleen nog maar mooier met de tijd. De voering is super zacht, dus je laptop is optimaal beschermd. Personaliseren moeilijk? Echt niet! Kies de naam of tekst die jij wilt laten graveren en voeg eventueel een van de unieke designs toe. Vervolgens laseren wij jouw ontwerp met liefde en precisie in het leer. Waar wacht je nog op? Maak snel jouw unieke leren laptophoes!