Gepersonaliseerde Jongens Broodtrommel

Gepersonaliseerde Jongens Broodtrommel

€ 14,95
Shop
Omschrijving
Op zoek naar een bijzonder, maar toch praktisch cadeau voor jong en oud? Dan zijn deze toffe broodtrommels echt perfect. Jij ontwerpt de lunchbox helemaal zelf met een foto, naam of andere tekst. En bedrukt met logo zijn de trommels ook zeer geschikt voor medewerkers. Superleuk voor een verjaardag, als verrassing op de eerste schooldag of om een nieuwe job te vieren. Met een persoonlijke broodt... lees meer

Uitgebreide omschrijving

Op zoek naar een bijzonder, maar toch praktisch cadeau voor jong en oud? Dan zijn deze toffe broodtrommels echt perfect. Jij ontwerpt de lunchbox helemaal zelf met een foto, naam of andere tekst. En bedrukt met logo zijn de trommels ook zeer geschikt voor medewerkers. Superleuk voor een verjaardag, als verrassing op de eerste schooldag of om een nieuwe job te vieren. Met een persoonlijke broodtrommel wordt iedere lunch een feestje, waar je ook bent.

De bedrukte broodtrommel is gemaakt van super stevig kunststof en is voorzien van een handige kliksluiting. Zelf een broodtrommel ontwerpen is onwijs makkelijk. Jij voegt alleen je favoriete foto, een naam of logo toe in de editor. En met een van de vrolijke designs is de broodtrommel echt een feestje om te zien. Vervolgens gaan wij aan de slag en drukken jouw ontwerp haarscherp en in de mooiste kleuren op de deksel. Waar wacht je nog op? Maak nu jouw unieke broodtrommel!