Gepersonaliseerde Giga Knuffelbeer

Gepersonaliseerde Giga Knuffelbeer

€ 79,95
Shop
Omschrijving
Ben je op zoek naar een persoonlijk, speciaal en extra knuffelbaar cadeau? Dan is deze reuze teddybeer de ultieme verrassing! De beer draagt namelijk een T-shirt dat jij helemaal zelf ontwerpt. Zo kun je jouw (geheime) liefde verrassen met een lieve boodschap, je nichtje feliciteren met een leuke foto op het shirt of iemand een persoonlijk hart onder de riem steken. Met deze vrolijke reuze tedd... lees meer

Uitgebreide omschrijving

Ben je op zoek naar een persoonlijk, speciaal en extra knuffelbaar cadeau? Dan is deze reuze teddybeer de ultieme verrassing! De beer draagt namelijk een T-shirt dat jij helemaal zelf ontwerpt. Zo kun je jouw (geheime) liefde verrassen met een lieve boodschap, je nichtje feliciteren met een leuke foto op het shirt of iemand een persoonlijk hart onder de riem steken. Met deze vrolijke reuze teddybeer geef je niet alleen een uniek cadeau, maar ook een lange-afstand-knuffel.

Deze gezellige knuffel is staand maar liefst 135 cm hoog. Gegarandeerd uren knuffelplezier dus. De persoonlijke beer draagt een zacht katoenen T-shirt met jouw ontwerp. Je kunt helemaal los met foto's, tekst en een van de vele vrolijke designs. Voor je het weet heb jij een uniek ontwerp gemaakt en gaan wij aan de slag. Wij drukken jouw creatie in de allermooiste kleuren op het T-shirt. Het ultieme cadeau voor Valentijn, een verjaardag of de feestdagen. Begin snel met personaliseren!