Gepersonaliseerde Chocolade Kaart

Gepersonaliseerde Chocolade Kaart

€ 19,95
Shop
Omschrijving
Is je vader dol op zoetigheid of wil je jouw beste vriendin verrassen met een uniek cadeau? Ga dan voor een heerlijke chocoladekaart. Je ontwerpt hem helemaal zelf met bijvoorbeeld een lieve foto, naam of een persoonlijke boodschap. Maar je kunt ook gaan voor tekening van de kleinkids om opa en oma te verrassen. De mogelijkheden zijn eindeloos, want de chocoladekaarten zijn ook zeer geschikt vo... lees meer

Uitgebreide omschrijving

Is je vader dol op zoetigheid of wil je jouw beste vriendin verrassen met een uniek cadeau? Ga dan voor een heerlijke chocoladekaart. Je ontwerpt hem helemaal zelf met bijvoorbeeld een lieve foto, naam of een persoonlijke boodschap. Maar je kunt ook gaan voor tekening van de kleinkids om opa en oma te verrassen. De mogelijkheden zijn eindeloos, want de chocoladekaarten zijn ook zeer geschikt voor zakelijke doeleinden. Maar je kunt natuurlijk ook jezelf trakteren op een chococadeau.

De bedrukte kaart is gemaakt van ambachtelijke, Belgische Callebaut chocolade. Je ontwerp wordt altijd op een witte toplaag gedrukt, waardoor de kleuren nog beter uitkomen. En het ziet er niet alleen waanzinnig uit, maar smaakt ook nog eens heerlijk. Het enige wat jij hoeft te doen is een foto of tekst toevoegen in de editor. Daarna gaan wij aan de slag en drukken jouw creatie in een eetbare print op de chocolade. Maak snel een persoonlijke chocoladekaart voor iedere gelegenheid!