Gepersonaliseerd Paasbord

Gepersonaliseerd Paasbord

€ 15,95
Shop
Omschrijving
Organiseer jij dit jaar een paasbrunch voor de hele familie? Dat giga-stuk paasbrood smaakt extra lekker als je het serveert op een bedrukt paasbord. Jij ontwerpt het bord namelijk helemaal zelf met een foto en/of naam. Zo kun je dus heel eenvoudig en snel een persoonlijk bordje voor al je gasten maken. Ook superleuk om je liefde mee te verrassen tijdens het paasontbijt of als prijs voor degene... lees meer

Uitgebreide omschrijving

Organiseer jij dit jaar een paasbrunch voor de hele familie? Dat giga-stuk paasbrood smaakt extra lekker als je het serveert op een bedrukt paasbord. Jij ontwerpt het bord namelijk helemaal zelf met een foto en/of naam. Zo kun je dus heel eenvoudig en snel een persoonlijk bordje voor al je gasten maken. Ook superleuk om je liefde mee te verrassen tijdens het paasontbijt of als prijs voor degene die de meeste paaseieren weet te vinden. Echt een cadeau op z'n paasbest.

Het bedrukte Pasen bordje is gemaakt van waanzinnig sterk polymer en kan dus prima tegen een stootje. Hij is ook nog eens vaatwasserbestendig, wel zo handig. Zelf een uniek bordje maken is een eitje. Je voegt alleen je mooiste foto, naam of andere tekst toe aan een van de feestelijke designs. Daarna gaan wij voor je aan de slag en drukken jouw ontwerp haarscherp en in de mooiste kleuren op het bordje. De paashaas is al onderweg, dus maak snel een persoonlijk paasbordje!