Chanel Rouge Coco

Chanel Rouge Coco

€ 37,00
Shop
Omschrijving
ROUGE COCO, de iconische lippenstift van CHANEL in een nieuwe uitvoering. Een nieuwe samenstelling, voor nog meer comfort en hydratatie, de hele dag lang. Een nieuw kleurenpalet, geïnspireerd op de intimi van Mademoiselle Chanel, die haar de bijnaam Coco gaven. ROUGE COCO bestaat uit 24 tinten. - Een combinatie van 3 plantaardige wassen, van mimosa, jojoba en zonnebloem, hydrateert en voedt ... lees meer

Uitgebreide omschrijving

ROUGE COCO, de iconische lippenstift van CHANEL in een nieuwe uitvoering. Een nieuwe samenstelling, voor nog meer comfort en hydratatie, de hele dag lang. Een nieuw kleurenpalet, geïnspireerd op de intimi van Mademoiselle Chanel, die haar de bijnaam Coco gaven. ROUGE COCO bestaat uit 24 tinten.

  • Een combinatie van 3 plantaardige wassen, van mimosa, jojoba en zonnebloem, hydrateert en voedt de lippen. Voor een direct weldadig gevoel dat lang aanhoudt.
  • Siliconenwas zorgt voor een geheel nieuwe sensatie. De zachte, romige en gladde lippenstift versmelt onmiddellijk met de lippen.
  • Het vernieuwde polymeerlaagje en siliconenbolletjes zorgen ervoor dat de lippenstift lang houdt en glanst als nooit tevoren.